Прочети повече за нас ....

       Хотелски комплекс „ДЕЛТА” се намира над балнеоложкия център Огняново, на 550 метра надморска височина в полите на най-привлекателната българска планина Родопите. Местността се слави с многото си термоминерални извора, с аромата на естествени акациеви насаждения и локалните въздушни течения по долината на река Канина. Климатът е омекотен от средиземноморското течение и затова комплекс „ДЕЛТА” е подходящ за балнеолечение през всички сезони на годината.

      „ДЕЛТА” е затворен тип, семеен комплекс с изключителни възможности за отдих, профилактика, лечение, релакс, спорт и развлечения…

       За непреходността на човешките ценности, свързани със здравето и природата свидетелствува 200 – годишния чинар, разположен величествено в центъра на комплекса. Впечатляващи са и поддържаните зелени площи и озеленяването - разнообразни цветя и храсти от редки дървесни видове - една уникална симбиоза от естетична визия и божествени аромати…

      Хотелски комплекс „ДЕЛТА” разполага със собствен минерален извор, водата на който е използван с лечебна цел още през римско време. Огняновската минерална вода е около 35 градуса, бистра, без цвят, слабо минерализирана и с ниска обща твърдост. Използва се удачно за профилактика и лечение на болести, свързани с опорно – двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно – урологични и много други… На тази минерална и лечебна вода може да разчитате, ползвайки всички басейни в комплекса. Основния басейн е с размери 25/10 и е пригоден за ползване през цялата година.

       Комплексът предоставя на гостите си двойни стаи, апартаменти и мезонети. Всички помещения са елегантно и стилно обзаведени и комфортно оборудвани, съобразени с високия клас на категоризация – три звезди и разбира се с изискванията на европейския турист – самостоятелен санитарен възел, локално парно, телевизор със сателитни програми, телефон… Допълнителни услуги са рум-сервиза, сейфа за ценности на рецепцията…Цените включват нощувка, закуска, ползване на басейните, сауната, интернет, фитнес залата, тенис на маса, паркинга и туристическата застраховка. Деца, до 6 години се настаняват безплатно за нощувка. Правят се специални отстъпки при по-дългосрочни гостувания.

       За бизнес – гостите си, комплекс „ДЕЛТА” предоставя зала за обучение и семинари.

       Гордостта на „ДЕЛТА” е великолепния „Релакс – Център” – дизайнерски интериорно решен и отново базиран на лечебната огняновска минерална вода. Тук може да разчитате на джакузи, парна баня, перлена вана, сауна и много видове козметични и лечебни масажи. Не е за пренебрегване работния екип в Релакс центъра – и всъщност навсякъде в хотелския комплекс „ДЕЛТА” ще срещнете усмихнати, млади, мотивирани хора - изключителни професионалисти!

      Ресторантът на комплекс „ДЕЛТА” е също стилно и класически обзаведен. Менюто е богато и разнообразно…В него ще намерите ястия и специалитети както от българската, така и от интернационалната кухня. Богата е и енотеката на ресторанта - качествени вина от винзавод Асеновград … Във винарната на комплекса се организират дегустации на български вина. Очакваме ви ! Ресторантът на комплекс „ДЕЛТА” е с капацитет 180 места. Подходящ е за празници, коктейли , сватбени и семейни тържества.

       Тук може да разчитате и на безплатен паркинг.